zaterdag 10 maart 2007

Opruimen


De uitslag van het referendum is bekend, de pers te woord gestaan, de taart gegeten en het champagneglas met het campagneteam van Geen Trein door de Stad geheven. De discussie over de bereikbaarheidsproblemen, oplossingen en alternatieven voor de RijnGouweLijn door de binnenstad van Leiden is begonnen.




Maar eerst opruimen. Gisteren heb ik de Stem Nee tegen dit Trace-actiestickerblikken opgehaald bij 12 verkooppunten. Maandag volgen nog de laatste drie. In de winkels waar onze stickers werden verkocht en/of strooifolders lagen is hevig gediscussieerd: dat is democratie! Vanochtend zat ik even op een terrasje en naast me ging de discussie nog steeds door. De RGL leeft in Leiden!

Het laatste restje flyers en posters krijgen een plekje in de berging. Een berg kranten ligt te wachten om artikelen over de RGL uit te knippen voor het archief. Een stapel dossiers en emails gooi ik en de rest van het campagneteam nog niet weg: wie weet gaat iemand nog eens analyseren hoe de RGL uit Leiden verdween....

Terug naar boven