woensdag 14 februari 2007

We hebben een fiets!


Kent u nog die actie van een bekend automerk in 1997? Dat als je de advertentie uit de krant voor het raam hing, je kans maakte op 1 van de 80 modellen die werden "uitgedeeld"? De actie werd een succes: veel mensen hingen de poster voor het raam in de hoop op een nieuwe auto. De actie kreeg ook veel persaandacht.


Om onze STEM NEE TEGEN DIT TRACE poster te promoten hebben we een verge- lijkbare actie bedacht. Dit keer geen auto, maar een fiets! Hang de poster voor het raam en maak kans op een fiets! De poster komt aanstaand weekend in Het Op Zondag. Een week later valt in heel Leiden onze informatiefolder in de bus met op de achterkant de poster. En wie dat allemaal misloopt kan ook de strooifolder gebruiken om voor het raam te hangen.


Nu is zo'n actie in 5 minuten bedacht. Maar hoe kom je dan aan een fiets? Vorige week had het campagneteam al voorzichtig bij een fietsenzaak geinformeerd. Er was echter maar 1 type fiets die we aan de winnaar van de actie konden geven.

Zaterdag zijn we vervolgens naar Fiets2000 aan de Lange Mare gefietst en de eigenaar reageerde meteen enthousiast. Bij hem kan de prijswinnaar van de posteractie zelf een fiets uitkiezen ter waarde van 400 euro! Dus een sportieve of juist zakelijke fiets. Of een beach cruiser :>))

Terug naar boven