zaterdag 10 februari 2007

Strooifolders

Vandaag zijn we een tweede rondje door Leiden gefietst om strooifolders neer te leggen. Dit keer geen winterzonnetje, maar regen. Als doorgewinterde fietser zeg ik dan altijd "er is geen slecht weer, alleen slechte regenkleding" , maar droog weer is toch prettiger.

Als campagneteam spraken we vandaag veel tegen-stemmers, dus waarom een vrije zaterdag opofferen om folders te verspreiden? Natuurlijk weten we pas na afloop van het referendum zeker dat het aantal tegenstemmers groter is, dan het aantal voorstemmers. Wie weet wat mensen in de Merenwijk of Meerburg van de RGL vinden? Verder vinden we het belangrijk dat de Leidse burger goed geinformeerd is. Voorlopig via strooifolders en de website en in de laatste campagneweken door middel van onze informatiefolder.

Eerst fietsten we langs de Damlaan om daar bij een tabakszaak strooifolders neer te leggen, op het Diamantplein bij Oudshoorn de voorraad actiestickers&strooifolders aan te vullen en vervolgens fietsten we naar de Stevenshof. Van Hulst Fietsen wilde graag de refelecterende actiesticker verkopen en bij een kiosk en de bieb lieten we een stapeltje folders achter.

Tenslotte nog even naar Leiden Zuid-West. Op het Wagnerplein dacht de eigenaar van de fietswinkel dat zijn klanten geen refelecterende sticker zouden kopen, dus lieten we een stapeltje gratis Geen Fietsers Tussen de Rails- stickers achter. Tenslotte de Luifelbaan. Helemaal opgeknapt en met een gratis autoparkeergarage, al moet de ingang nu alweer verplaatst worden. We lieten een stapeltje folders achter bij Sigarenmagazijn Fielemon, bij snackbar Vork en Lee A-One.

Terug naar boven